Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Tekirdağ'da silahlı çatışma: 2'si polis 10 yaralı!
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde Romanların yaşadığı mahallede iki grup arasında çıkan silahkavgada müdahale eden başkomiser ve polis memurunun da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle silahlı kavga çıktı. Taraflar birbirlerine av tüfekleriyle ateş ederken, ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga eden gruptakilerden bazılarının, gelen polis ekiplerine de av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser Emre Ö. yüzünden, polis memuru Kemal Ö. ise el ve kolundan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ZAMAN ZAMAN ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri abluka altına aldığı mahalleye giriş çıkışlara izin vermiyor. Karanlıktan yararlanan bazı kişiler, zaman zaman güvenliği sağlamaya çalışan polis memurlarına mahalle aralarından ateş açmayı sürdürdü. Polisin silahlı kavgaya müdahalesi sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.