Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Bu oyunu bitirene tam 45 bin TL ödül var!

Mobil oyunların oyun dünyasındaki yeri giderek artıyor. Artık tek bir mobil oyun üzerinden milyarlarca dolar paralar dönmeye başladı. Hal böyle olunca oyunların reklam stratejisi de farklı şekillerde gelişim gösteriyor. İçlerinden belki de en akıllıca olanı oyunculara ödül vermek.

Bu stratejiyle ilgili yakın geçmişte bazı örnekler bulunuyor. Mesela Exordium Games, Zero Reflex adlı oyunu bitirebilene 10 bin dolar ödül vereceğini duyurmuştu. Buna benzer bir atılım, Jetpack Jo isimli mobil oyun şirketinden geldi. Jetpack Jo, Jetpack Jo's World Tour adlı oyunu bitirebilene tam 10 bin pound (ortalama 45 bin TL) ödül vereceğini duyurdu.

Şirketin oyunu bitirebilmeniz için verdiği son tarih ise 17 Ocak 2016. Bu tarihe kadar eğer oyunu bitiren ilk kişi olursanız, 45 bin TL’yi şimdiden güle güle harcayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.