Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

3 yaşında cinsiyet değiştirmek istedi!
Kerry McFadyen üç yaşındaki oğlu Daniel’ı cinsel organını kesmeye çalışırken yakaladığında bütün hayatları değişti. Daniel neden bunu yapmak istediği sorulduğunda, “kız olmak için” yanıtını verdi.

Cinsiyet değiştirmek isteyen Daniel, dünyada bilinen en genç örneklerden biri; belki de en genci.

Doktor tarafından cinsiyet hoşnutsuzluğu teşhisi konulan Daniel, şu an 6 yaşında ve ‘Danni’ isminde bir kız çocuğu olarak yaşamını sürdürüyor.

Doktorlar Danni’ye hormon tedavisi uygulayarak ergenliğe girme zamanını erteleyecek. Küçük çocuk 18 yaşında girdiğinde ise cinsiyet değiştirme ameliyatı olacak.

İskoçya'da yaşayan aile karar aldıktan sonra ilk iş olarak Danni’nin öğretmeniyle konuşmuş; öte yandan sınıf arkadaşlarının ailelerine, Daniel’ın artık okula ‘Danni’ olarak döneceğini açıklayan bir mektup yazmış.

Kerry McFadyen ailelerden oldukça pozitif ve destekleyici geri dönüşler aldıklarını belirtiyor. Danni’nin okulda zorluk çekmemesi için okul yönetimi binaya unisex bir tuvalet eklemiş.

McFadyen, “Pek çok kişi, çocuğumun bu kadar erken karar almasına neden olduğum için benim kötü bir anne olduğumu düşünüyor. Ancak ne çocuğumu mutlu emek için her şeyi yaparım” diyor.
 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.