Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

6 yaşındaki Türk Muhammed'den Clinton'a Trump sorusu!
 ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için yarışan eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Philadelphia’da yapılan para toplama kampanyasında Türk işadamlarının konuğu oldu. 

Hillary Clinton, ABD’li işadamı Demokrat Parti Pennsylvania yöneticisi Murat Güzel'in ev sahipliğini yaptığı gecede adaylık kampanyası için para topladı. Katılımcılar arasında Demokrat Parti etnik komitesi üyesi Ali Çınar da yer aldı.

KÜÇÜK MUHAMMED'DEN TRUMP SORUSU

Geceye, 6 yaşındaki ABD doğumlu Muhammed Hıdırlıgil adındaki Türk çocuğunun sorduğu soru damgasını vurdu. Hıdırlıgil, Donald Trump’ın Müslüman karşıtı sözlerine ilişkin, "Donald Trump'un neden ülkeden gitmemizi istediğini anlayabilmiş değilim"  dedi. Hillary Clinton ise "bende bilmiyorum Muhammed"  açıklamasını yaptı. 

Birçok insanın Trump'ın bu düşüncesini yanlış bulduğunu söyleyen Hillary Clinton, bu sözlerin kırıcı olduğu kadar tehlikeli de olduğunu söyleyen Hillary, 
 Muhammed’i ileride Amerikan sistemine katkı sağlayacağını söyledi. 

25 Türk’ün katıldığı gecede bölgede bulunan Amerikalı işadamları da yer aldı. Gecede Hillary için 500 bin dolar civarında para toplandığı belirtildi.



"Donald Trump Hillary Clinton'ı başkan yapmaya mı çalışıyor" haberini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.