Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

ABD'de 'Başkanlık Günü' yerine 'Benim Başkanım Değil' protestosu

ABD'de her şubat ayının üçüncü pazartesi gününde kutlanan Başkanlar Günü, bu yıl Başkan Trump’ın Beyaz Saray’da doldurduğu birinci ayına rastladı.

Trump ve politikalarını protesto etmek isteyen yüzlerce Amerikalı, Chicago’daki Trump Tower önünde toplanarak tepkilerini dile getirdi.

"Göçmenler ve Müslümanlar hoş geldiniz"

Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gösteride; "Trump benim başkanım değil", "Trump örmek istediği duvarın altında kalacak", "Göçmenler ve Müslümanlar hoş geldiniz" yazılı pankartlar dikkat çekti.

Farklı grup temsilcilerinin kalabalığa hitap ettiği gösteride, "Bizim ona ihtiyacımız yok, Trump gitmeli", "Nefret de yok korku da, göçmenler hoş geldiniz", "Göçmenlerin ve siyahların da hayatı önemlidir", "Trump'a, Ku Klux Klan’a ve ırkçı ABD'ye hayır" şeklinde sloganlar atıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.