Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

ABD'li Neo-Con Erdoğan'ı tehdit etti

Amerikalı Neo-con yazar Michael Rubin, Amerikan Enterprise Institute (Amerikan Girişimcilik Enstitüsü)'nün web sayfası - AEI.org köşesinde yayınlanan 12 Ekim 2016 tarihli yazısında alçakça tehditler savurdu.

Alçak yazar Erdoğan'ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulundu. Rubin, geçmişte Türkiyehakkında kaleme aldığı analiz yorumlarıyla dikkat çekmiş bir isim.

Michael Rubin, AEI.org adlı sitedeki köşesinde yayınlanan 12 Ekim 2016 tarihli yazısında Erdoğan'ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulundu.

TÜRKİYE DÜŞMANI RUBİN!

15 Temmuz 2016'dan günümüze kadar iki ayrı darbe yaşandığını belirten Türkiyedüşmanı Rubin, üçüncüsünün yolda olmadığını düşünmenin hata olacağı görüşünü savundu. 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe kalkışmasının ardından, yaşanması yüksek olasılığa sahip üçüncü bir darbenin bedelini Erdoğan'ın hayatı ile ödeyeceği savını ortaya attı.

MART 2016'DA DARBE OLACAK DEMİŞTİ!

ABD'de Türkiye düşmanı 'Neocon' gruplarının önde gelen isimlerinden biri olan ve Bush'un başkanlığı döneminde 'Ortadoğu danışmanı' olan Michael Rubin, Mart 2016 yılında 'Türkiye'de askeri darbe olasılığının yüksek' olduğunu açıkladı.

Amerikan Girişim Enstitüsü sitesindeki yazısında daha da ileri giden Rubin,Türkiye'deki olası bir darbeye Mısır'da Mursi taraflarının darbeci Sisi'ye gösterdiği kadar da direnç gösterilmeyeceğini söyleyecek kadar ileri gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 7 yıl önce

mit elemanlarını gönderin,sıktırın böyle hainlerin başlarına!!

Avatar
Deniz 7 yıl önce

Hoşşşştt.... köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı

Avatar
Aydın 7 yıl önce

Ulan geç bunları bu tür konuşmalarla psikolojik harekat uyguladığınız aşikar.gelecekmisiniz?yanlız gelmeyin alayınızı toplayıp gelin sizde bu imansızlık bizdede bu iman olduğu sürece yenilmeye mahkumsunuz gün gelecek kapımızda köpek olacaksınız.

Avatar
Misafir 7 yıl önce

İte bak conilerin alayı gelsin biz ölümden kormak ama siz herğün öleceksiniz kokacaksınız ya Türk ler gelirse diye Allah bizimle olsun yeter gerisi tefaturat

Avatar
Icen 7 yıl önce

Alô amerikalilar 1 turk olir 1000 dogar ve bundan sonra Allah tezinden versin t.erdogan vefat etse daha sert biri cikar ve kolay olmaz sizler icin anlayacaginiz amerikali domuzlar bir birinizi yiyin..basaramicaksiniz hic bir zaman Allahin izniyle...