Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

ABD'li öğrenciyi şekilden şekile soktular!
Kuzey Kore’de kaldığı otelden aldığı propaganda afişi ile beraber ülkeden ayrılmak isteyen Amerikalı öğrenci Otto Warmbier’ın başı belaya girdi.

Çin’e gitmek isterken afişle yakalanan Warmbier, devlete karşı suç işlemek iddiasıyla tutuklandı. Amerikalı öğrenci düzenlenen basın toplantısında ağlayarak affedilmesini istedi:



“İşlediğim suçun büyüklüğünü idrak edebiliyorum ve alabileceğim ceza hakkında da hiçbir fikrim yok. Fakat bağışlanmam için Kore halkı ve hükümetine yalvarıyorum. Ayrıca eve ve aileme dönebilmek için dua ediyorum.”

Amerikalı öğrenci, komünist ülkeden bir ‘hediye’ getirmesi durumunda 10 bin Dolar değerindeki ikinci el arabasını vermeyi vaat eden komşusu için bu eylemi yaptığını ifade etti.

Öte yandan Amerikalı öğrencinin bu durumunun Kuzey Kore tarafından Amerika'yı aşağılamak için propaganda olarak kullanılmaya çalışıldığı dikkatlerden kaçmadı. Amerika Birleşik Devletleri, yok yere tutuklu bulunan vatandaşıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.