Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Ağır darbe sonrası Ermenistan'dan açıklama
Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Dağlık Karabağ-Azerbaycan Cephe hattında meydana gelen olaylarla ilgili toplantı düzenledi, basına demeç verdi. 

ERMENİSTAN ÖLÜ SAYISINI 18 OLARAK AÇIKLADI!

Toplantıda yaptığı konuşmada sınır hattındaki çatışmalarda Ermenistan askerlerinden 18'inin öldüğünü 35'inin yaralandığını iddia eden Sarkisyan, ''Olayların neye dönüşeceği henüz belli değil'' dedi. Sarkisyan, kuzeyde ve güneyde gerginlikler olduğunu, durumun kontrol altına alınmaya çalışıldığını söyledi.

100'DEN FAZLA ÖLÜ VAR

Sarkisyan'ın açıklamalarının aksine bölgeden gelen bilgilere göre 100'den fazla Ermeni askeri Azerbaycan askerleri tarafından öldürüldü..

Sarkisyan, Dağlık Karabağ'daki işgalci Ermeni yönetimine desteğini bir kez daha ifade etti ve askeri yardımlar konusunda anlaşma imzalanması için çalışmalara başlanması gerektiğini dile getirdi.

AZERBAYCAN'DA ŞEHİT SAYISI 12

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamada ise 12 Azerbaycanlı asker şehit düştü.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.