Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber afrika

Aliyev: Büyük bir zafer kazandık!

Sputnik Türkiye'nin haberine göre, Azerbaycan Güvenlik Konseyi toplantısında konuşan Aliyev, "Cephe hattında yürüttüğümüz operasyonda büyük bir zafer elde ettik" dedi.

"100 ERMENİSTAN ASKERİ ÖLDÜ"

Aliyev, "Dün yeniden başlayan çatışmalarda 100'den fazla Ermenistan askeri öldü, 100'ü aşkın asker de yaralandı" diye konuştu

Ermenistan'ın barış istemediğini sözlerine ekleyen Aliyev, 20 yılı aşkın süredir devam eden sorunda, Erivan'ın çözüme yaklaşıldığı dönemlerde her zaman provokasyona başvurduğunu söyledi.

Aliyev, ABD'deki Nükleer Güvenlik Zirvesi'nden Azerbaycan'a döner dönmez Güvenlik Konseyi'ni toplamıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir Erdem 8 yıl önce

Asla ve asla azarbaycan geri çekilmemelidir, savaşı başlatan taraf azarbaycan devleti değildir, nahcivan bölgesi geri alınana kadar hava ve kara kuvvetleri ilerlemelidir işgalci olan Ermenistan bölgeden çıkartılmalıdır, Türk devletleri ve İslâm devletleri buna hazır ve hazırlıklı olarak beklemektedir; saygılarımla..

Avatar
Musa 8 yıl önce

Erministanı türkiye ileride kendine gelipte tarihini kimliğini gücünü hatırlarsa diğer türk ve islam devletleri ile birleşmesin diye ermenistanı araya sıkıştırıp devlet diye ortaya çıkaranlara elbet gün gelecek şamar vurulacaktır ermeniler yumanlar bu milletin tebası iken refah ve huzur içinde kardeşce yaşadılar nezaman ayrılık sevdası güttüler avrupalıların uşağı haline geldiler işte yunanların ve ermenilerin hali ortada çok daha şamar oğlanına dönecekler bu neki ...

Avatar
Mus'ab 8 yıl önce

Dileğim odur ki, Azerbaycan Cumhuriyeti toprakları üzerine kurulmuş olan ermenistanı haritadan silene dek savaşa devam etmeleridir ! Kavkasyanın israili olan ermeniler orda devlet olarak durdukları sürece sorun çözülmeyecek,bilakis artarak devam edecektir. Bizlerin de suriyedeki pyd oluşumunu ortadan tamamen kaldırmamız lazım ki, ümmet-i Muhammed rahat yüzü görsün !!