Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi yardım pisti marcelo guedes galatasaray UEFA

Alman polisi itiraf etti!
Die Welt'in güvenlik kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Berlin'de 12 kişinin öldüğü saldırının faili olarak gözaltına alınan Pakistanlı sığınmacının tırın sürücüsü olmadığı ortaya çıktı.

Alman polisi, Berlin’de bir pazar yerine TIR sürüp 12 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle dün akşam gözaltın aldığı Naved B.’nin saldırgan olmadığını açıkladı.



"GERÇEK SUÇLU SERBEST"

Die Welt’e dayandırdığı haberine göre üst düzey bir polis yetkilisi, “Yanlış adamı yakaladık” ifadelerini kullandı. Aynı yetkili, "gerçek suçlu silahlı ve serbest, saldırgan halen  yeni bir zarar verebilir” diye konuştu.



MERKEL NE DEDİ?

Başbakan Angela Merkel, “Olay henüz tam aydınlatılmadı ama tüm bilgiler ‘terör’ saldırısını gösteriyor” dedi.

Merkel, ‘zanlının koruma veya sığınma arayan bir göçmen çıkması halinde bunu sineye çekmenin çok zor olacağını’ söyledi.

Alman başbakan kişinin yasalar önünde en ağır cezaya çarptırılacağını da kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.