Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Alman vekil: Türkiye'ye ekonomik baskı artırılmalı

Alman Claudia Roth başkanlığındaki milletvekili heyetinin İncirlik'e ziyareti iptal edilmişti.

Türkiye ile Alman arasında yaşanan gerginlikler üzerine açıklamalarda bulunan Alman vekil "İnsan haklarının ayaklar altına alındığı ve güneydoğusunda kendi halkıyla savaşan bir ülkeye silah verilmemelidir" dedi.

"GÖRÜŞMELERDEN VAZGEÇİN"

Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre, Ekonomik yaptırımlardan yana olduğunu belirten Claudia Roth, Hermes kredilerinin kaldırılmasını ve Gümrük Birliği'ni genişletme görüşmelerinden vazgeçilmesini istedi.

INTERPOL REVİZE OLMALI

Yazar Doğan Akhanlı'nın İspanya'da gözaltına alınıp daha sonra salıverilmesiyle ilgili olaya da değinen Roth uluslararası polis teşkilatı Interpol'ün revizyondan geçirilmesini talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk 7 yıl önce

Bu kahbe vekil bozuntusu hitlerin kırıntısı almanın yaptıgı silahı alsın bi tarafına soksun,
Biz kendi silahımızı yapıyoruz,
Amerika'ya ve israile kazandıgı paranın yüzde atmışını haraç veren kırıntılar kalkmış asil türk milletine utanmadan sıkılmadan ileri geri konuşuyor,sen git ülkeni kurtar kaşar türkiye'de artık müsliman yönetime geçti size yalakalık yapan chp zihniyeti yok

Avatar
Türk 7 yıl önce

ALLAH aşkına iyi okudunuzmu ne diyor kaşar türkiyede insan hakları ihlali yapılıyormuş,
Ulan bu hitlerin çocugu deyilmi sorun kaşara dedesi avrupada kaç milyon insanı katletti kaç milyon insanı yaktı şimdi kalkmış asil bir milleti yargılıyor aklı sıra,konuşmasına bakarsan sanki bu it ırki katliam yapmamış pesss
Bu avrupa tarih okumuyormu yada bunlara yapılanan toplu katliamların bilgisini veren birileri yokmu,