Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Almanlardan bir İncirlik hamlesi daha! Geliyorlar

İncirlik Üssü'nde konuşlu Alman askerlerinin geri çekilmesini tartışan Federal Alman meclisinden bir grup milletvekili, bu hafta Türkiye'yi ziyaret etmeyi planlıyor.

GEZİCİ CLAUDIA ROTH BAŞKANLIĞINDA GELECEKLER

Deutsche Welle'nin haberine göre ziyaret, Gezi olayları sırasında Türkiye'de aktif faaliyetler yürüten, Federal Meclis Başkan Yardımcısı Yeşiller Partisi milletvekili Claudia Roth başkanlığında bir heyet tarafından gerçekleşecek.

İKTİDAR VE MUHALEFET İLE STK'LAR İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORLAR

Roth ile beraberindeki heyetin, temasları kapsamında iktidar ve muhalefet partilerinden siyasetçilerle, ayrıca sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileriyle görüşmek istedikleri kaydedildi. Alman milletvekilleri, ziyaretleri sırasında muhataplarıyla ikili ilişkilerinde yaşanan sorunları, çözüm yollarını, demokrasi ve insan hakları konularını tartışmayı, ayrıca siyasi diyaloğu geliştirme imkanlarını ele almayı hedefliyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU "GÜLE GÜLE" DEMİŞTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın İncirlik Askeri Hava Üssü'ne alternatifleri değerlendirdikleri açıklamasına yönelik olarak, "Ayrılmak isterlerse güle güle deriz" ifadesini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.Kadir 7 yıl önce

Kesinlikle , havaalanından geri gönderilmelidir. Aşağılanmanın, ne demek olduğunu onlarda tatmalı, bu milletin onuru ile oynanmayacağını bilmelidirler.
Tam zamanı , bu fırsat kaçmaz.
Hatsizlere, hattini bildirme zamanı !!!

Avatar
ZYüksel 7 yıl önce

Emniyet gerekçesiyle vizelerini iptalini istiyoruz

Avatar
Kurt 7 yıl önce

Uçuş izni iptal edilmeli

Avatar
Hans Wurst 7 yıl önce

Havaalanına pasaportlarını alın, inceleyin, bir kaç saat çapraz sorulara alın, çay, kahve ikramından sonra "buyrun gezebilirsiniz ama yetkililerden kimseyle randevunuz yokmuş" demek en efendice olur. Ata ne diyor? Avrupalıya Avrupalı gibi konuşacak, onun gibi davranacaksın. Ama sakın onların seviyesine inmesin Türkler.