Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Almanya'da camiye ırkçı saldırı

Almanya’da yine islamofobik bir saldırı gerçekleşti. Baden-Württemberg eyaletinde bulunan bir cami ve çevresini hedef alan müslüman düşmanları caminin duvarlarına, camlarına ve cami önündeki yaya yoluna gamalı haç çizilerek ve “Dışarı” yazdı.

Olay Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin Mögglingen kentinde yaşandı. Bir caminin yanına gelen ırkçı bir grup caminin duvarlarına gamalı haç ve aşırı sağcı sembolle çizdi. Sonra da ortadan kayboldular.

Cami Derneğinin Başkanı Bayram Yılmaz, caminin duvarına, camlarına, cami önündeki yaya yoluna Nazi sembolü olan gamalı haç çizilerek, “Dışarı” yazıldığını belirti. Başkan Yılmaz olayın güvenlik kameralarına da yansıdığını söyledi. Yılmaz'a göre camiye saldırıp sonradan ortadan kaybolan grup 8 kişiden oluşuyor.

Alman polisinin saldırganları yakalamak için harekete geçtiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.