Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Almanya'da Ermeni konseri krizi
Dresden Senfoni Orkestrası, 1915 olaylarının yıl dönümünde 'Aghet' (Ağıt) adlı bir konser projesi hazırladı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu da, 1915 olaylarını 'Ermeni Soykırımı' olarak gösteren projeye 200 bin Euro destek verdi, konserle ilgili bilgileri internet sayfasından duyurdu.

PROJE DEVAM EDECEK

Türkiye bu duruma tepki gösterince de projeyle ilgili bilgiler internet sayfasından çıkarıldı. Bilgilerin çıkarıldığını da kabul etti. Bild Am Sonntag Gazetesi ve Spiegel Online'da yer alan bilgiye göre komisyon, projenin içeriğini değiştirip yeniden internet sayfasına koyacak, finansal destek ise sürecek.
Alman basını Türkiye'nin devreye girmesini, “Kültürümüze müdahale” olarak değerlendirdi. Bild am Sonntag Gazetesi, “Erdoğan Alman kültür projesini durdurmak istiyor” başlığıyla haberi verdi.

CEM ÖZDEMİR TEPKİ GÖSTERDİ

Yeşiller de Türkiye'nin devreye girmesi üzerine AB Komisyonu'nun geri adım atmasını eleştirdi. Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir, "Kesinlikle yanlış bir sinyal"değerlendirmesinde bulundu. Özdemir, "Ne AB ne de Almanya şantaja teslim olmamalı"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asli 8 yıl önce

Senin soyunu arastirmak lazim Boyle serefsizlere Turk demeyin pislik yahudi seni

Avatar
Hatice Basay Karakaya 8 yıl önce

Cem Özdemir.Seni adam sanirdim.meger ermeni kökenmisin.ben yesillere Claudia Roth Yüzünden zaten oy vermiyordum.simdi zaten vermem.6 tane oyumuz var.Su an Angela Merkel harici ki onada güvenmiyorum pek.Bildiginiz bir.Politikaci varmi Almanyada soyu Türk olup kani bozuk olmayan?

Avatar
Adem 8 yıl önce

Bunlar orospu cocugu ermeni ler anasini sikmis ben sikseydim Boyle yapmazdi

Avatar
Vatan severler 8 yıl önce

Cem özdemir sen tam bir orosbu cocugusun bunu bizler biliyoruz ama bilmeyenlerde bilsin bu iti bu şerefsizi vatana sokmayın bunlar yıllardır pkk nın borazanlıgını yaptılar yanındaki kaltakla beraber

Avatar
Vatan severler 8 yıl önce

Cem özdemir sen tam bir orosbu cocugusun bunu bizler biliyoruz ama bilmeyenlerde bilsin bu iti bu şerefsizi vatana sokmayın bunlar yıllardır pkk nın borazanlıgını yaptılar yanındaki kaltakla beraber

Avatar
Osmanli Torunu 8 yıl önce

Türk ismi taşiyan katiksiz bir ermeni.Herzaman Türkiye'ye karalamaktan başka birşey bilmez bir HAIN.

Avatar
haznedaroğlu" 8 yıl önce

hatice baskaya hanfendi özetlemiş siniz zaten siz almanyada olduğunuz için daha iyi bilirsiniz 6oy da olsa bana ğöre önemli bu soysuzlara meydan vermeyin bunu kazanan baba doğuran ana nın muhakak ve muhakak soyu defşirmedir az buçuk da olsa Türk kanı taşısa böyle olmaz