Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir bomba paniği halk TV kimin

Almanya'daki "Türk" denilen vekillerin gerçek yüzü
Alman Federal Meclisinde kabul edilen Ermeni soykırımı yalanına evet oyu veren 11 Türk'ten Aydan Özoğuz, DW Türkçe'ye açıklama yaptı.

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETMİYORUZ"
Özoğuz, "Alman parlamentosunda görev yapan bir vekil olarak ve pek çok Türk kökenli vekilin de aynı şekilde düşündüğünden yola çıkarak; bizden Türkiye'yi temsil etmemiz beklenmemeli, bu doğru bir beklenti değil" diye konuştu.

"BİZ ALMAN VEKİLLERİZ"
Aydan Özoğuz, ayrıca Almanya'daki Türkleri Türk oldukları için değil Almanya'da yaşadıkları için temsil ettiklerini savunarak, "Biz Alman vekilleriz, buradaki Türk kökenlileri tabii ki savunacağız. Çünkü onlar buranın insanları, burada yaşıyorlar. Onların buradaki haklarını savunmamız, onlar için eşit yurttaşlık istememiz son derece doğal. Ama bu demek değildir ki Türkiye politikası yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüyük ercan 8 yıl önce

Biz de Almanya da yasayan TÜRK vatandasi olarak;Sizlerin bizleri asla temsil edemeyeceginizi düsünüyoruz

Avatar
Nusret ütücü 8 yıl önce

Almanyada yasayan Türk olarak Biz BU vekilleri istemiyoruz

Avatar
Ömer 8 yıl önce

Birdahaki secimlerde bir tek Türk kani tasiyan bu kansizlara oy verirse onlarinda kani bozuk derim. Biz Almanyadaki Türk kökenli insanlar, yanliz Türk degil, ayni zamandada Müslümaniz ve Aslimizi hicbir zaman inkar etmedik ve etmeyecegiz. Aslini inkar eden Asilsizlarida bizlerin temsilcisi yapmayacagiz. Almanlardan zaten cekiyoruz, ama sizin gibileri alasagi etmek icin elimizden gelenide arkamiza birakmiyacagiz. Yeter, bizlerin üzerinde kimsenin oyun oynamasina asla müsade etmiyecegiz. Ve büyük kanpanya yapip, sadece bizi ve düsüncelerimizi temsil edenleri sececegiz. Ya Allah Bismillah Allahü Ekber...

Avatar
egenç 8 yıl önce

HDP milletvekillerinin bir Alman parti temsilcisi gibi kullanılmasına ses çıkarmıyorsunuz. Hatta Türkiye irtibatınızı engellediğinde karşı çıkıyorsunuz. Sizler böyle düşünmeseydiniz o meclisin kapısından içeri giremezdiniz. En keskin eski Türk solcularını bile az parayla eyeletlerde yabancı meclislerine üye yapıp asimile ettiler.