Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Almanya'nın üs talebine Ürdün'den yanıt

Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Ürdün'ün İncirlik Üssü'nde konuşlu Alman askerlerinin Ürdün'e taşınması konusunda her türlü yardıma hazır olduğunu kendisine ilettiğini söyledi.

ÜRDÜN "DESTEK VERMEYE HAZIRIZ" DEDİ

Von der Leyen, Bild am Sonntag gazetesine verdiği demeçte, Ürdün Kralı Abdullah'ın "İncirlik'teki Alman Ordusu'na ait yakıt ikmal uçaklarıyla Tornado tipi keşif uçaklarının Ürdün'e taşınmasının zaruri hale gelmesi halinde her türlü yardım ve desteği vermeye hazır olduklarını belirttiğini" ifade etti.

ALMAN BAKAN: ÜRDÜNLÜLER ÇOK YARDIMSEVER

Almanya Savunma Bakanı Von der Leyen, cuma günü İncirlik Hava Üssü'ne alternatif olarak gündeme gelen Ürdün'deki Muvaffak Salti Askeri Üssü'nü ziyaret etmiş, cumartesi günü de Kral Abdullah ile görüşmüştü.

Savunma Bakanı, Ürdün'deki hava üssünü ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, 'Üs ile ilgli umduğundan daha iyi bir tablo ile karşılaştığını' belirtti. Von der Leyen, üste sadece Ürdün güçlerinin değil, ABD'li, Hollandalı ve Belçika ordusuna ait askerlerin de görev yaptığını söyleyerek, 'Ürdünlü yetkililerin son derece yardımsever olduklarını' ekledi.


KAYNAKDW

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 7 yıl önce

O zamanında türkiyede yardım severdi yarında Kuveyt olur Almanların üs talebi neden acaba

Avatar
Aufniewierdersehen 7 yıl önce

Goodbye Germany

Avatar
Yunus 7 yıl önce

Eeyy almanya
Helvanın vajinasına kadar yolun var

Avatar
Galip barut 7 yıl önce

Alayının Toynağını zikem.

Avatar
Recep Kesgin 7 yıl önce

Biz tarih boyu yanlizdik sorun yok yanliz bu arap kardeslerimiz cabuk unutuyorlar asirlarca musluman kani døken avrupaya sirinlikle bir sey elde edilmeyecegini cok zaman gecmeden acida olsa tekrar yasayip gørecekler

Avatar
Hakiki türk 7 yıl önce

Almana güven olmaz dedelerinin kim oldugunu bütün dünya biliyor onun için ürdünemi gidecekmiş hangi cehenneme giderse gitsin,
Bi ara israil'de palestinaya öyle gitmişti,
Neyse aralarında anlaşsınlar kilolarına para vermedik arapların.