Öne Çıkanlar türkiye ışid terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

Almanya sözde soykırım tasarısını kabul etti
Almanya Federal Parlamentosu, 1915 Ermeni Olayları’nı ‘soykırım’ olarak niteleyen yasa tasarısı kabul etti. Tasarı  bir çekimser oy hariç fire vermeden geçti.

Karar taslağında Alman hükümeti, 1915-1916 yıllarında Ermenilere yönelik 'sürgün' ve 'imha' politikası ile Alman İmparatorluğu'nun rolü konusunda kamuoyunun kapsamlı olarak aydınlatılması çalışmalarına katkı sağlamaya ve Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi ve iki halk arasında barışma sürecini ileriye taşıyacak faaliyetleri desteklemeye çağrılıyor.

JÖN TÜRK VE ALMANYA'NIN SORUMLULUĞU VURGUSU

Taslağa göre sözde soykırım Jön Türk hükümetinin talimatıyla gerçekleştirildi. Ayrıca olaylardan Asuriler, Süryaniler ve Keldaniler gibi diğer Hristiyan azınlıkların da etkilendiğine yer veriliyor.

Karar taslağında ayrıca şu ifadelere yer verildi.

"Alman diplomat ve misyonerlerin organize sürgün ve imha uygulamalarıyla ilgili verdikleri bilgilere rağmen, insanlığa karşı işlenen bu suçu durdurmaya çalışmayarak 'yüz kızartıcı' bir rol oynadığı" vurgulanıyor.

TÜRKİYE'DEN SERT TEPKİ BEKLENİYOR
Türkiye'nin alınan bu karar çok sert tepki göstermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal 8 yıl önce

bize tek yol kalıyor.....İSLAM KARDEŞLİĞİ VE TÜRK BİRLİĞİ...ama eminim onların içindede yahudi piçleri var olacaktır..

Avatar
Ali 8 yıl önce

Şerefsiz Türkiye düşmanı domuzlardan Türkiyenin büyüyüp gelişmesini engelleme imajını sarsmak için diğer Türkiye düşmanlarına öncülük yapmaya kalkan bu şerefsiz Domuzlar kendi yaptıkları pisliklere yandaş arıyorlar gitsin Fransa, İngiltere,İtalya,Rusya, Sırbistan vesair katliam yapanları duclasin yanına alsın şerefsiz suratlarına köpekler pisleyesi kahpeler

Misafir Avatar
münevver 8 yıl önce @Ali

göklerden gelen bir karar vardır durduramayacaksınız !!!!!!!

Beğenmedim! (0)
Avatar
münevver 8 yıl önce

Ali bey yorumunuzu beğendim yalnış oldu katılıyorum

Avatar
salih 8 yıl önce

Almanların canı cehenneme

Avatar
salih 8 yıl önce

EE ne oldu çokta tın

Avatar
turan 8 yıl önce

Yaptiklari vw marka arabalari bile bozuk hatali cikmaya başladi

Avatar
Ferhat 8 yıl önce

Lanet olası pislikler

Avatar
c4.m.ÜNLÜ 8 yıl önce

BİZDE YAHUDİLERE NASIL SOYKIRIM YAPTIKLARINI MECLİSİMİZDE OYLAYALIM...GERÇİ YAHUDİLERDE AYNI BOKUN LACİVERTİ AMA İNADINA YAPALIM SADECE