Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

AP Başkanı Schulz'dan Türkiye açıklaması
Frank-Walter Steinmeier'in halefi olarak Almanya dışişleri bakanlığı için adı geçen Avupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz, Türkiye ile üyelik müzakerelerinin kesilmesinden yana olmadığını açıkladı.

"İDAM OTOMATİK OLARAK BİTİRİR"

Ancak Schulz, idam cezasının gelmesi halinde müzakerelerin otomatik olarak sonlanacağını vurguladı.

Mindener Tageblatt adlı gazeteye yaptığı açıklamalarda Sosyal Demokrat Parti'li politikacı Schulz, "Diyalogsuzluk hiçbir zaman ilerleme sağlamamıştır, daha ziyade gerginliklerin tırmanmasına önayak olmuştur" dedi.

TÜRKİYE'Yİ ETKİLEYEBİLMEK İÇİN DİYALOGDA KALMALIYIZ

Türkiye ile devam eden müzakerelerin kesilmesinden kimsenin kazancı olmayacağına işaret eden Schulz, "Tam tersine Türkiye'deki gelişmelere etkide bulunmak ve bazı şeylerin daha iyiye gitmesini sağlamak üzere elimizdeki önemli bir imkândan mahrum kalmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yağız 7 yıl önce

Kendi pisliğinizde boğulacaksınız bundan kaçışınız yok, hiç boşuna uğraşmayın o pisliğinize bizide çekemeyeceksiniz.
İĞRENÇ AVRUPA