Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Aranan Emre Uslu bakın nerede ortaya çıktı!
Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve kırmızı bültenle aranan eski Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu da Brookings Enstitüsü önünde ortaya çıktı.

AP ajansı, Uslu’nun davetliler listesinde olduğu halde, katılımının güvenlik tarafından engellendiğini ve bu esnada yaşanan arbede sırasında sol bacağının kanadığını bildirdi. Uslu ise Twitter üzerinden Erdoğan’ın korumalarının kendisine saldırdığı iddiasını paylaştı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Selam Tevhid soruşturmasında usulsüzlük iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında Fethullah Gülen ve Emre Uslu’nun da bulunduğu 122 kişi hakkında hazırlanan iddianame geçtiğimiz kasım ayında kabul edildi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Gülen ve Uslu hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına da hükmetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

al bi orospu cocugudaha sizin ananizi sikecek bi derin devlet cikar elbette

Avatar
Drej 8 yıl önce

Sahibi kapısının köpeğini teslim eder mi fetoş ve işleri sahipleri abd nin koruması altinda