Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Aşırı sağcılar Londra'da camiyi hedef aldı

İngiltere'nin en ırkçı grubu Britain First, yaklaşık 35 kişiyle haçlı İngiltere (Union flag) bayrağını açarak, polis kordonu ile çevrili Londra’nın en büyük camisi önünde müslümanları protesto etti.

DAHA ÖNCE DE EYLEM YAPMIŞLARDI



Aynı gruba dahil protestocular, daha önce de “Ülkemizi geri istiyoruz” ve “Bizim ruhumuzu kurtarmaya gelmişler” şeklinde alaycı sloganlar atmışlardı.

POLİS MÜDAHALE ETMEDİ

Gösteri nedeniyle olay yerine gelen polislerin gruba müdahale etmemesi ve herhangi bir tutuklama olmaması orda yaşayan müslümanların tepkisini çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sarı Ömer 8 yıl önce

Türkiye cumhuriyeti yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının haklarını ciddi anlamda güvence altına almalıdır İngiltere'nin bu tutumu Türk devletini ve Türk vatandaşını ciddiye almaması anlamındadır Türk devleti ciddiyetini İngiltere ye önemli ölçüde hissettirmelidir