Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Asya'da deprem paniği! Afganistan ve Çin peş peşe sallandı!
Afganistan'da 6,2; Çin'de ise 5,2 büyüklüğünde olmak üzere iki deprem meydana geldi. Depremde ilk bulgulara göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Pakistan Meteoroloji Müdürlüğü, depremin merkez üsssünün Pakistan, Afganistan ve Tacikistan sınırına yakın bir noktadaki dağlık bölgede, yerin 86 kilometre altında olduğunu duyurdu. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi ise sarsıntının büyüklüğünü 5,9 olarak bildirdi.

Depremin başkent İslamabad'ın yanı sıra Lahor, Ravalpindi ve Peşaver gibi şehirlerde de hissedildiği ancak ilk bulgulara göre can ve mal kaybı yaşanmadığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay 7,5 büyüklüğündeki deprem ile sallanan Pakistan'da 300 kişi hayatını kaybetmiş, 3 bin civarında kişi ise yaralanmıştı.

ÇİN DE 5,2 İLE SALLANDI

Çin'in kuzeybatısındaki Çinghay eyaletinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çin Deprem Ağları Merkezi, sarsıntının bölgedeki Çilian vilayetinde ve yerin 10 kilometre altında meydana geldiğini duyurdu.
Depremde ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.