Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Avrupa Birliği'nden flaş dokunulmazlık açıklaması
Terör propagandası yapmaktan, terörist cenazesine katılmaktan, halkı sokağa dökmek ve onlarca kişinin can kaybına sebep olmaktan dolayı haklarında fezleke bulunan HDP'li vekiller dahil, 138 vekilin dokunulmazlıkların kaldırılmasına AB'den tepki geldi. AB, konuyu "ifade özgürlüğü" kapsamında yorumladı ve "endişe duyuyoruz" dedi.
AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherinive AB Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, dokunulmazlıklarla ilgili ortak yazılı açıklama yaptı.

"ENDİŞE KAYNAĞI"
Çok sayıda milletvekili için dokunulmazlıkların kaldırılmasına izin verilmesinin "ciddi endişe kaynağı" olduğu belirtilen açıklamada, dokunulmazlıkların ayrım gözetilmeksizin uygulanması gerektiği ve dokunulmazlıkların kaldırılmasının şeffaf kriterlere göre her bir dava için ayrı ayrı ele alınması, siyasi mülahazalara bağlı olmaması gerektiği ifade edildi.

ERDOĞAN "BEN DE ENDİŞELİYİM" DEMİŞTİ
25 Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı ülkelerinin liderlerinden, Türkiye'deki özgürlükler hakkında zaman zaman gelen "endişeliyiz" açıklamalarına göndermede bulunan Erdoğan "açıkçası ben Batı ülkelerinde daha sıkça karşılaşmaya başladığımız hak ihlallerinden endişeliyim" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köz Tavası 8 yıl önce

Bu kararı halkın yetki verdiği vekiller verdiler ey AB !! Sen kim oluyorsun da bizi yok sayıyorsun bre gafil . ! Sana endişe verecek tek şey İslâm Sancağının daima dalgalanacak olmasıdır. Dilinizin altındaki baklayı çıkarın artık ...!

Avatar
Hakan akkoç 8 yıl önce

Ey Ab biz içimizdeki pisliklere dokunmaya karar verdik sana girip çıkan ne doğruya burdaki tasmalıların ipi sizin elinizde biz ipleri kesiyoruz artık köpek kimi ısırırsa ısırsın bizene A b sen düşün

Avatar
İlhan 8 yıl önce

DOKUNMAKTA GEÇ KALDIK VATANA İHANETİN CEZASI

Avatar
Erol 8 yıl önce

Ab de kimmiş.. Burası türkiye Cumhuriyeti Allahtan başka baş eymez eyy ab. Haberiniz olsun

Avatar
erol Özdemir 8 yıl önce

HeDef 2023 yola devam...

Avatar
Ömer 8 yıl önce

Burası Yeni Türkiye Avrupa Eski İstediğiniz Türkiye Yok Artık Dimdik Duran Bir Reisimiz Var Arkasında Dimdik Halk Var ALLAHA ŞÜKÜR AVRUPA KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN MÜSLÜMAN ÜLKELERİN ÜZERİNDEN

Avatar
kazım 8 yıl önce

Önce bu hainleri temizleyecegiz sonra bu hattini bilmez AB nin icine girilip girilmeyecegini görüşecegiz cünki a.b nin artık töröre ev saapligi yapıyor bu bizim icin tehliki arz ediyor gözden gecirmemiz şart.

Avatar
Erkan çamyar 8 yıl önce

Avrupa bir nato üyesi ülkesinin içindeki terör örgütü ve bağlantılı siyasi ve dernek faaliyetlerini nasıl bir tavır sergilediği açık ortada iken bizden kendi söylemlerine nasıl itibar bekliyor.Bizler düşman bir ruh ile dedeleri bu.topraklarda savaş yaralarına ilacın olmadığı bir zamanda yaratılarını tedavi eden insana değer veren bir toplumuz. Dedelerinin hatıralarına bir baksaniz kendinizden utanırsınız.