Öne Çıkanlar başbakan terör örgütü sony Xperia Z5 indirim ırak neslim güngen

Azerbaycan öldürülen asker sayısını açıkladı!
Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Vagif Dergahlı, bu yıl mart ayından beri çıkan çatışmalarda 320'den fazla Ermeni askerinin öldürüldüğünü söyledi. Azeri sözcü, söz konusu süre zarfında 500'den askerin yaralandığını, 30 tank ve benzeri zırhlı araç ile 25 topun imha edildiğini aktardı. 
Azerbaycan Meclisi'nde konuyla ilgili oturumda bilgi veren Savunma Bakanlığı Sözcüsü Dergahlı, iki ülke cumhurbaşkanlarının 2014 yılındaki görüşmesinden sonra Erivan'ın Dağlık Karabağ'daki askeri varlığını arttırdığını ve büyük askeri tatbikatlar gerçekleştirdiğini dile getirdi. Bu yıl mart ayından başlayarak Emeni tarafının cephe hattındaki sivilleri ateşe tuttuğunu belirten sözcü, Azerbaycan tarafının da buna karşılık vermek zorunda kaldığını beyan etti.

AZERİ ASKERLERLE İLGİLİ RAKAM VERİLMEDİ
Bu arada çatışmalarda kaç Azerbaycan askerinin hayatını kaybettiği konusunda herhangi bir rakam açıklanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.