Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Bebeğini Mikrodalga Fırında Kızarttı!

Cani anne birinci derece cinayetten 26 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin California eyaletinde yaşayan 34 yaşındaki Ka Yang isimli kadın henüz bir aylık bebeği Mirabelle Thao-Lo'yu mikrodalgada kızartarak öldürdü. Aradan geçen 4 yıl sonra Mahkeme genç kadını birinci derece cinayetten 26 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Zavallı bebeğin yanmış minik bedeninni inceleyen uzmanlar bebeğin dayanılması çok güç yaralar aldığını, radyasyonun organlarına kadar işlediğini söylediler.


AVUKATLARI BÖYLE SAVUNDU

Yang'ın avukatları, müvekkillerinin olay anında sara nöbeti geçirdiğini ve ne yaptığını bilmediğini söyledi. Ancak olay yerine gelen sağlık görevlileri "Biz eve geldiğimizde Yang'ın aklı karışmış bir durumda değildi." dedi.

Genç kadın, müfettişlere şuurunu kaybettiğini ve uyandığında bebeğini yaralı bir şekilde ısıtıcının yanında bulduğunu belirtti. Korkunç annenin öldürdüğü bebeği dışında 3 çocuğu daha var. 

Anahtar Kelimeler:
AbdCaliforniaKa Yang
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.