Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Belçikalı Bakan'dan skandal sözler: Müslümanlar dans etti!
Belçika İçişleri Bakanı Jambon, De Standaard gazetesine verdiği mülakatta, 3'ü intihar bombacısı 35 kişinin öldüğü saldırılara dikkat çekerek "Müslüman toplumun önemli bir kısmı saldırıların ardından sokaklarda dans etti" açıklamasını yaptı. 

MÜSLÜMANLARI POLİSE SALDIRMAKLA İTHAM ETTİ!

Belçikalı Bakan, geçen yıl kasım ayında yaşanan Paris saldırılarıyla bağlantılı bir şüphelinin yakalanması için gerçekleştirilen operasyonlarda, Brüksel'in Molenbeek semtinde yaşayan Müslümanları polise saldırmakla itham etti.

"POLİSE TAŞ VE ŞİŞELER ATTILAR"

Bakan Jambon, "Salah Abdeslam'ın yakalandığı sırada polise ve medyaya taş ve şişeler attılar. Bu gerçek bir sorun. Yakalayabildiğimiz teröristler toplumdan uzaklaşıyor. Ama orada bir kaynak var ve altında tedavi edilmesi çok daha zor bir kanser var. Bunu yapabiliriz ama geceden sabaha olacak bir şey değil" açıklamasını yaptı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.