Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Belediye Başkanı cinayete kurban gitti!

 Meksika'da uyuşturucu ve organize suçla mücadele edeceğini vadederek göreve gelen Belediye Başkanı Gisela Mota, göreve gelişinin ikinci gününde suikasta kurban gitti.

SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ


BBC'nin haberine göre; Gisela Mota, başkent Mexico City'nin 85 kilometre güneyinde bulunan Temixco'daki evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mota'ya dört silahlı adamın saldırdığı açıklanırken, polisin saldırganlardan ikisini vurarak öldürdüğü, diğer ikisini ise yakaladığı belirtildi.

GEÇEN YIL DA UYUŞTURUCU MAFYASI BELEDİYE BAŞKANLARINI ÖLDÜRMÜŞTÜ

Suikastın nedeni henüz gizemini korurken, geçen yıl birkaç belediye başkanı uyuşturucu kaçakçıları tarafından öldürülmüştü. Belediye başkanlığı yemini ettikten saatler sonra öldürülen Mota, merkez solda siyaset yapan eski bir kongre üyesiydi. 30'lu yaşlardaki Mota, uyuşturucu ve organize suçlarla anılan sanayi şehri Temixco'yu temizleme vaadiyle göreve gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.