Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Bölgede Rusya - İsrail gerginliği!
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Suriye'deki duruma ilişkin ülkesinin bazı Sünni Arap ülkeleri ile stratejik ilişki geliştirmeye açık olduğunu belirtmesinin ardından Moskova'dan sert bir mesaj geldi..

RUSLAR HABERİ ANINDA GEÇTİ!


Rus RIA haber ajansının Rusya Savunma Bakanlığı'na dayanarak bildirdiğine göre yakında İran'a S-300 tipi hava savunma füze sistemi sevkiyatına başlanacak.

İSRAİL VE ABD TEDİRGİN!

S-300'lerin İran'a teslim edilmesi, silahların İran'ın nükleer tesislerinin savunulmasında kullanılabileceği gerekçesiyle ABD ve İsrail tarafından eleştiriliyor.

İsrail, İran tarafından tehdit edildiği için İran'ın nükleer tesislerine hava saldırısı düzenleme hakkını saklı tutuyor. Nükleer geliştirme programı nedeniyle İran'a uygulanan yaptırımlar ocak ayında kaldırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet 8 yıl önce

Bunlar hep oyun ne İran İsrail'e ne Rusya İsrail e nede amerika Rusya'ya karışır bunlar ne kadar zıt görüş lere sahip olduklarını dile getirselerde kardeş ler bunlar

Avatar
Yusuf 8 yıl önce

Harbiden bitek onlar akıllı bunları yedik

Avatar
ali yilmaz 8 yıl önce

İt iti isirmaz

Avatar
Ozgen 8 yıl önce

Bu savas simdi olmasa bile.yakin zamanda olacak bu kscinilmaz.zaman muslumanlarin bir birinin yaninda yer almasi.ve tehdit iceri buyuk bizde olmayan silah gucune kavusmamiz gerekir.