Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

California'da gökyüzünde görülen parlak cisim 'UFO' paniği yaşandı!
ABD’nin California eyaletinde, gece gökyüzünde görülen parlak bir cisim 'UFO' paniği yarattı. Esrarengiz ışığı görenler hemen polisi aracdı. UFO, kuyruklu yıldız  ve nükleer bomba atıldı gibi ihbarlar oldu. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı.


 Orange County polis yetkilileri daha sonra bu cismin donanmanın California açıklarında denediği bir füze olduğunu açıkladı.

Sivil havacılık yetkilileri daha önce bölgede bir askeri faaliyet olabileceği uyarısında bulunmuştu.

'Denizaltıdan Trident füzesi atıldı'


İnternete konan videolarda, koni şeklinde parlak mavi bir ışığın gökyüzünde birkaç dakika hızla ilerlediği görülüyor.

Birçok kişinin, gökyüzündeki cismi gördükten sonra polisi aradığı belirtiliyor. İnternet sitelerine göre birçok kişi, polise, kuyruklu yıldız gördüklerini ya da nükleer bomba atıldığını söyledi.

Cuma günü Federal Havacılık Dairesi, Los Angeles havaalanını kullanan uçaklara askeri faaliyet nedeniyle, Büyük Okyanus üzerinde uçmama uyarısı yayımlamıştı. Büyük Okyanus kıyısındaki Los Angeles International (LAX),  ABD’nin ikinci en işlek havaalanı.

ABD ordusu açıklama yapmazken Amerikan medyası, USS Kentucky denizaltısından bir Trident füzesinin ateşlendiğini duyurdu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.