Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Çavuşoğlu mevkidaşı Kerry ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı John Kerry'e, "Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik saldırının arkasında FETÖ'nün olduğunu hem Türkiye'nin hem de Rusya'nın bildiğini" söyledi.

KERRY ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİ

Görüşmeyi ABD tarafı istedi.  ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'u da aradığını söyleyen Kerry, başsağlığı dilediğini belirtti.

"RUSLAR BİLİYOR"

Çavuşoğlu, Kerry ile görüşmesinde saldırının arkasında FETÖ olduğunu, bunun Türkiye'nin hem de Rusya'nın bildiğini anlattı. Bakan Çavuşoğlu, saldırgan hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

SURİYE'DE KONUŞULDU

Görüşmede daha sonra, Moskova'da gerçekleştirilen Suriye konulu üçlü toplantı gündeme geldi. John Kerry'nin isteği üzerine Çavuşoğlu Kıbrıs bağlamındaki son gelişmeler hakkında da malumat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.