Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Charlie Hebdo'dan İtalyanları kızdıran karikatür
Faşist Charlie Hebdo dergisi  “İtalya depremi” başlıklı karikatüründe yeni bir skandala imza attı. Karikatürde tasvir edilen yaralılar, İtalyan makarnalarına benzetilirken, yıkılan binaların, molozların altında kalanların yine İtalyanların ünlü yemeği, kat kat hamurdan yapılan lazanyaya benzetildi.

"HER ŞEYİN BİR SINIRI VAR"

Depremin en çok yıkıma ve can kaybına yol açtığı Amatrice kasabasının  belediye başkanı Sergio Pirozzi derginin skandal karikatürüyle alakalı şunları söyledi;

“Ölüler üzerine nasıl karikatür yapılabilir ki? Ben eminim ki, bu çirkin ve utanç verici karikatür, Fransızların hislerine karşılık gelmiyor. Karikatür, ironi yapıyoruz ama yaşanan talihsizlikler ya da ölüler üzerine hiciv  yapılamaz. Her şeyin bir sınırı var.” dedi.

"ÜZGÜNÜZ, AMA DAHA FAZLA CHARLİE HEBDO DEĞİLİZ"

Twitter’da, Charlie Hebdo'nun karikatürü tartışma konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları geçte olsa “Çok üzgünüz ama daha fazla Charlie Hebdo değiliz” tepkisini gösterdi.

"DERGİ DEĞİL ÇÖP"

Forza Italia Partisi milletvekillerinden Barbara Saltamartini de Twitter hesabından, “Charlie Hebdo’nun karikatürü, depremde kaybettiklerimize  yönelik aşağılık ve incitici. Bu dergi bir hiciv değil ama bir çöp.” yorumunu yaptı.

CHARLİE HEBDO'NUN SAPKIN MİZAH ANLAYIŞI

Charlie Hebdo dergisi daha önce yayınladığı “Göçmenler” karikatürüyle  Bodrum’da geçen yıl minik cesedi kıyıya vuran Aylan Kurdi’yi büyüdüğünde tacizci olacakmış gibi göstermişti.

HZ. MUHAMMED KARİKATÜRÜ YAYINLAMIŞLARDI!

Fransız ırkçı dergi Hz. Muhammed'in karikatürünü de yayınlayarak İslam dünyasının tepkisini çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 8 yıl önce

Bu karikatürler o insanların ruhlarını yansıtıyor. Onlar buna özgürlük diyerek, tüm batı bir de arkalarında duruyor. Tüm o Avrupa be batının insana olan yaklaşım ruhunu görüp anlayın artık.