Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Charlie Hebdo dergisinden Aylan'a bir hakaret daha!

 Hz. Muhammed'e hakaret eden Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi'nin karikatürü nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

"AYLAN BÜYÜYÜNCE TACİZCİ OLACAK"


'Riss', Laurent Sourisseau, imzalı karikatürde Aylan Kurdi'nin büyüdüğünde 'Almanya'daki tacizcilerden biri olabileceği' iması var.

"Göçmenler" başlıklı karikatürde Aylan Kurdi'nin kıyıya vuran cesedi bir balon içinde görünüyor ve yanında "Küçük Aylan büyüdüğünde ne olurdu?" diye soruluyor. Bu sorunun altında da koşarak kaçan bir kadını, elleri açık halde kovalayan iki erkek görülüyor.

Karikatürün altında da Fransızca'da arkadan elle tacizde bulunanlar için kullanılan 'Tripoteur' kelimesi kullanılarak "Almanya'da tacizci" olabileceği ifade ediliyor.

TOPLU TACİZ OLAYINDAN SONRA..

Charlie Hebdo'nun bu karikatürü, Almanya'nın Köln kentindeki yılbaşı kutlamalarında 100'e yakın kadının göçmenlerden oluştuğu belirtilen gruplar tarafından toplu tacize uğraması haberinden sonra geldi... Dergiye sosyal medyadan tepki yağdı ve dergi 'ırkçılık' yapmakla suçlandı.

Köln'de tacizcilikle suçlanan göçmenlerin suçsuz olduğunun anlaşılmasından sonra serbest bırakıldı ama olayı manşetlerine taşıyan Alman basını bu kez haberi satır aralarında görmekle yetindi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.