Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

CIA'den Putin'e darbe
CIA, Rothschild ailesiyle anlaştı ve Rusya merkezli operasyonun startını Panama Belgeleri'yle verdi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in yakın dostları üzerinden 2 milyar dolarlık vergi kaçırdığının ortaya çıkması, dünya gündeminin ilk sırasına yerleşti. Putin, "CIA bana operasyon yapıyor" dedi. Aslında haksız da değildi. ABD, şimdi ikinci planı devreye soktu. Putin'e en yakın oligarklar olarak bilinen Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in yatırımları iptal edildi, Gennadiy Timçenko, Arkadi ve Boris Rotenberg kardeşlerin mal varlıkları donduruldu.

11 OLİGARK PANİK HALİNDE

ABD'de yatırımları olan diğer 11 oligark içinde soruşturmanın hazırlandığına dikkat çekildi. Gennadiy Timçenko, Arkadi ve Boris Rotenberg'in avukatları harekete geçti. Ancak avukatlar, bekledikleri cevabı alamadı. Abramovich'e ise ilk şok, New York'taki büyük hayalinin iptali oldu. Rus milyarder, geçen ay 78 milyon dolar ödeyerek, New York'ta bitişik 3 binayı satın aldı. İngiliz Kraliçesi Anne dönemi tarzında 1887-1889 yıllarında inşa edilen binaların birleştirilerek dev bir malikaneye dönüştürülmesi için Mimar Wang veRonda Wist ile çalışma kararı aldı. Binalar Müdürlüğü'ne takılan durumla ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Abramovich'in New York Belediyesi'nde rüşvetle iş yaptırmak istediği ifade edildi.

Roman Abramovich ve eşi Dasha Zhukova için New York'ta çok özel bir malikane yapmak istedi. Fakat yaşananlar bu hayalin gerçekleşmesini imkansız hale getirdi. Dasha Zhukova'nın olayı öğrendikten sonra büyük üzüntü yaşadığı iddia edildi. İngiliz medyasına göre Dasha Zhukova, çocukları Aaron Alexander ve Lea Abramovich'in daha iyi eğitim alması için New York'a yerleşmek istedi. Roman Abramovich de bu talebe olumlu baktı.

Takvim

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.