Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CIA direktöründen Trump'a uyarı!
BBC'ye röportaj veren Amerikan Merkezi haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'a uyarılarda bulundu.

İran'la yapılan nükleer anlaşmayı sona erdireceğini belirten Trump'a seslenen Brennan, söz konusu adımın "aptallığın zirvesi" olacağını söyledi. CIA'in başındaki isme göre, anlaşmanın iptali felakete yol açabilir.


(CIA direktörü Brennan)

Brennan, Trump'tan Rusya'nın verdiği sözlere karşı dikkatli olmasını da istedi ve Suriye'de olanları hatırlattı. CIA'in bir numaralı isminin Trump'la ilgili sözleri, uluslararası haber ajansları tarafından 'acil' koduyla geçildi. CIA Direktörü Brennan, dört yıldır sürdürdüğü görevini önümüzdeki Ocak ayında bırakacak.

 

"TÜRKİYE YAKIN BİR MÜTTEFİK"

Brennan, 15 Temmuz darbe girişimininden bir gün önce Türkiye hakkında açıklamalarda bulunmuştu... Brennan "Türkiye ile her konuda aynı fikri paylaşmıyoruz. Çok net ve dürüst bir ilişkimiz var. Yakın ilişki içerisinde olmak böyle bir durumdur. Türkiye birçok farklı terör örgütüyle mücadele halinde, haklı olarak vatandaşlarını korumaya çalışıyor" açıklaması yapmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.