Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Clinton'a bir darbe daha!

Amerika Birleşik Devetleri başkanlık seçimlerinde favori gösterilen fakat geceden büyük hayal kırıklığıyla ayrılan Hillary Clinton'a bir kötü haber de kongreden geldi.

SORUŞTURMAYA DEVAM EDİLECEK

İlgili komisyon tarafından "e-mail skandalı" olarak da bilinen dosyayla ilgili,seçimin hemen ertesinde yapılan açıklamayla eski Dışişleri Bakanı Clinton'a dönük seçim öncesinde başlatılan soruşturmanın devam edeceği duyuruldu.

DESTEKÇİLERİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Clinton ise seçimin ertesinde bir kez daha partililere seslendi. Konuşma sırasında salonda duygusal anların yaşandığı ve dinleyicilerin zaman zaman gözyaşı döktüğü görüldü.

"KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜM"

Clinton konuşmasından şu sözleri sarf etti:


"Donald Trump'ı kutladım ve ona ülkemiz için yapacağı çalışmalara katkıda bulunmayı teklif ettim. Tüm Amerikalılar için başarılı bir başkan olmasını dilerim. Bizim istediğimiz ve olması için çok çalıştığımız sonuç tabii bu değildi. Paylaştığımız değerler ve ülkemiz için sahip olduğumuz vizyon adına, kazanamadığımız için üzgünüm. Fakat yürüttüğümüz harika kampanyayla gurur duyuyorum ve size minnettarım."

"HAYALLERİNİZ İÇİN ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇMEYİN"

ABD'nin ilk kadın başkanı olmaya yaklaşan fakat bu hedefine ulaşamayan Hillary Clinton konuşmasının bir bölümünde özellikle kadınlara seslendi ve "hayalleriniz için çalışmaktan vazgeçmeyin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.