Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

CNN'den Trump'a operasyon!

ABD'deki seçim kampanyası süresince açık şekilde Hilary Clinton'ı destekleyen CNN, Trump'ın kazanmasıyla tavrını daha da agresifleştirdi.

Dün başlayan protestolar bugün de sürerken, CNN bu protestoları birkaç ayrı noktadan "son dakika" başlığıyla canlı yayınlıyor.

Özellikle on binlerce Yasemin Kadın Sitesiın Trump karşıtı yürüyüşü üzerinde duran kanal, Trump'ın "siz berbat bir kurumsunuz" çıkışının adeta intikamını alıyor.

CANLI YAYINDA AĞIR KÜFÜRLER

Yürüyen kadınlarınların arasında bulunan Madonna'nın konuşmasını da canlı yayınlayan CNN, ilginç bir canlı yayın kazasına da imza attı. Madonna konuşması esnasında açıkça canlı yayında küfürler savurdu. Kanal ise üç defa tekrarlanan bu küfürleri yayınladı.

CNN'in bu yayınlarıyla Trump'ın mücadele mi edeceği, yoksa anlaşma yolunu mu seçeceği merak konusu.



ABD MEDYASI KENDİ İÇ SORUNLARIYLA UĞRAŞACAK

CNN, Türkiye'deki Gezi olayları başta olmak üzere birçok kalkışmaya destek olmuş, olanları dünyaya farklı göstermeye çalışmıştı.

Kanalın Gezi olaylarında aralıksız saatlerce canlı yayın yapması büyük tepki çekmişti.

Trump'la birlikte ise CNN'in bir süre başka ülkelerin iç işlerinden daha çok, Amerika'nın kendi iç çekişmelerine yoğunlaşması bekleniyor.

haber7


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.