Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e zor soru
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile ortak basın toplantısı düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

İki ülke arasındaki görüşmeler müstesna bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Değerli dostumla mutabık kaldık.

"TÜRKİYE TANIMADI, TANIMAYACAKTIR"

Türkiye, Kırım'ın gayrimeşru ihlakını tanımamıştır, bundan sonra da tanımayacaktır. Rusya'nın Kırım'da yaptığı uluslararası hukuku ayaklar altına alması hiçe sayılmıştır.

UKRAYNA'YA TAM DESTEK

Desteğimiz sürecek. Diğer ülkeler de destekte bulunmalı. Ukrayna ile aramızdaki ilişkilerin en önemlisi Kırım Tatarlarının durumudur. Görüşmelerimizde Kırımlı kardeşlerimizin sıkıntılarını ele aldık. Kırım'daki yasadışı durumun aşılması için eş güdüm içerisinde hareket edeceğiz. Ukrayna topraklarının yabancı askeri unsurlardan arındırılması için bir kez daha çağrı da bulunuyorum.

ERDOĞAN'DAN PUTİN'E ZOR SORU

Suriye'ye girerken Suriye çağırdı bahanesini kullanan Rusya Ukrayna'ya kim çağırdı acaba? Bunu uluslararası hukukta acaba nereye yerleştirecekler. Bu güçlüyüm öyleyse haklıyım anlayışı vardır. Burada haklılık durumu yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.