Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de katıldığı toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

"HANİ İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ VARDI"

Avrupa Birliği Adalet Divanı'nın aldığı başörtüsü yasağına çok sert bir şekilde tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yasaklamalardan artık bıkkınlık geldiğini söyledi. Erdoğan, "Hani din özgürlüğü vardı, hani inanç özgürlüğü vardı. Sıkıysa kipayı da yasaklasana. Bunlar çok yüzlü, çok." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de

16 NİSAN 15 TEMMUZ'UN İNTİKAMI OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"16 Nisan, 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır. 15 Temmuz'da bu milletin evlatlarına bomba yağdıran FETÖ'cüler, PKK ne diyor? Kandil '16 Nisan'da oyumuz hayır', Pensilvanya 'hayır' diyor, ana muhalefet 'hayır'... Bakın kimler bir araya geldi görüyor musunuz? Bunların birbirinden farkı yok. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerim 'evet' diyorlar, MHP'ye gönül veren kardeşlerim 'evet' diyor, BBP'ye gönül veren kardeşlerim 'evet' diyor; fakat CHP'ye, HDP'ye, Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Gelin bir olalım.

ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK

Ülkemize çağ atlattık. Ana muhalefetin başındaki zat 'Refah, huzur, mutluluk' yok diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken hastanelerin halini vatandaşlarım bilir. İlacımızı alamıyorduk. Şimdi Eskişehir Şehir Hastanesi de devreye giriyor. Biz buyuz.

16 NİSAN'DA SİSTEMİ OYLUYORUZ

16 Nisan'da milletimizin huzuruna gelecek Anayasa değişikliği halkoylamasından sonra inşallah Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Biz faniyiz, her an ölürüz. Hepimiz o musallaya geleceğiz. Türkiye bu sistemle 2023 hedeflerine, 2053, 2071 vizyonlarını hayata geçirecek. 16 Nisan'da bu sistemi oyluyoruz.

AB ADALET DİVANI'NA TEPKİ

Avrupa ülkelerinin tüm demokratlıklarının, özgürlükçülerinin işin ucun kendi çıkarlarına kadar olduğunu gördük.

AB Adalet Divanı başörtüsünü yasaklıyor. Bıktık ya bıktık. Hani din özgürlüğü vardı, hani inanç özgürlüğü vardı. Sıkıysa kipayı da yasaklasana. Bunlar çok yüzlü, çok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.