Öne Çıkanlar azeri vekil mistura skip schipper kevin weil şenay köşdere

DAEŞ'ten bir tehdit daha: Brüksel saldırıları tadımlıktı
DAEŞ militanları, önceki gün yayınladığı yeni bir videoyla Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zaventem Havalimanı'nda ve Maelbeek metro istasyonunda en az 34 kişinin öldüğü, 130'dan fazla kişinin yaralandığı saldırıları üstlendi. Videoda Belçika kökenli bir terörist, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki saldırılarının ‘tadımlık’ olduğunu, DAEŞ’e yönelik operasyonların sürmesi halinde daha büyük saldırıların gerçekleşeceğini söylüyor.

TÜM AVRUPA ÜLKELERİNE TEHDİT

Gazete Vatan'ın haberine göre; videonun ikinci bölümündeyse Hollandalı DAEŞ üyesi Hicham Chaib, başta Belçika olmak üzere, DAEŞ’e yönelik operasyonlara destek veren tüm Avrupa ülkelerini uyarıyor. Hakkında tutuklama kararı bulunan Chaib, “Avrupa, Paris saldırılarından ders almadı, bu yüzden Brüksel’i düzenledik. Dahası gelecek” diye konuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.