Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

'Daha çok ölüye hazır olun'
Bild Online’de yer alan Habere göre, DAEŞ hem Belçika’yı hem de Almanya’yı yeni saldırılar konusunda tehdit etti. Haberde “abo_omar_170” adlı twitter hesabından Fransızca yapılan paylaşımda,”Siz bizi doğuda bombalıyorsunuz, bu yüzden biz de sizi batıda bombalıyoruz. Göze göz, dişe diş” ifadelerinin yer aldığı paylaşıldı.

Söz konusu hesaptan başka bombaların da patlatılacağı duyurulurken,”Daha çok bombaya ve ölüye hazır olun. Yakında Almanya'da!“ deniliyor. “abo_omar_170” adlı twitter hesabının arkasında terör örgütü IŞİD’in olduğunu düşünen terör uzmanları, Cuma günü yakalanan Paris saldırılarının liderlerinden Salah Abdeslam ile bağlı kişilerin olabileceği üzerinde duruyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa küçük iplikçi 8 yıl önce

Yigitbey bürüksel saldırısının arkasında mutlaka abd ve istail vardır çünki pyd ye alan açma adına ikiz kulelere yaptıkları misal deaşı kullanarak bombayı orada patlatacak ki 2 gün önce cımhur başkanımız bürüksel için laf etti ihaleyi ülkemize çıkaracak aynı zamanda deaşı bombalıyoruz diye pyd nin yerini saglamlaştıracak güya pyd orada deaşla savaşıyorya Allah yar ve yardımcımız olsun :