Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Aşırı sağcı partilerin yükselişte olduğu Avrupa'da, son dönemde göçmen karşıtlığı oldukça popüler.

"SINIRA YAKLAŞIRLARSA ATEŞ AÇILSIN"

Danimarkalı milletvekili Kenneth Kristensen Berth, katıldığı televizyon programında daha önce dillendirmeye cesaret edilemeyen bir cümle sarfetti.Berth, Kaçak göçmenlerin güvenlik güçleri tarafından teknelerine ateş açılması gerektiğini söyledi.

Kenneth Kristensen Berth, kaçak göçmenlerin deniz yoluyla Avrupa sınırına yaklaşmaları durumunda, "Yapmanız gereken tek şey botları geri döndürmek ve 'bölgenin sınırını sizlere kapattık' demek. Bunu yapmadığınız zaman ya vurulacaksınız, ya da geldiğiniz yere geri döneceksiniz" ifadelerini kullandı.

BU GÖRÜŞE KARŞI ÇIKILDI

Berth, Avrupa sınırlarının korunması için uyarı ateşlerinin açılması gerektiğini de sözlerine ekledi. Bu görüşe karşı çıkan Sosyal Demokratlar Partisi milletvekili Mette Frederiksen, "Tabi ki kaçan insanlar vurulmamalı. Bunu söylemek çok gereksiz " diyerek tepkisini ortaya koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 7 yıl önce

Sen aşağılık bir mahlukat sın şerefsiz

Avatar
fatih 7 yıl önce

ulan şerefsiz sizler yüzyıllarca dünyayı sömürdünüz. sizlerin başka ülke topraklarında ne bok işiniz vardı .

Avatar
Halil ibrahim bodur 7 yıl önce

Kafir zalim sizi de başka ülkelere girerken kafanıza siksalar iyi olur