Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Donald Trump hakaretlerine devam ediyor!

Trump, CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katılarak başkanlık yarışına dair konuştu. “İslam Batı'ya savaş mı açtı?” sorusuna cevap veren Trump, “Bu cevabı senin tahmin edebilmen gerekir” ifadesini kullandı.

"İSLAM BİZDEN NEFRET EDİYOR"



Trump, “İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte durmalıyız ve çok dikkatli olmalıyız. ABD’den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız” şeklinde konuştu.

"MÜSLÜMANLARA KARŞI DEĞİL, TERÖRE KARŞI SAVAŞ"

"Teröre karşı savaşın" Müslümanlara karşı değil “aşırıcılara” karşı olduğunu belirten Trump, “Fakat tanımı yapmak ve ayrıştırmak çok zor. Çünkü kimin kim olduğunu bilemiyorsun” açıklamasında bulundu.Trump, geçen yıl aralık ayında da yaptığı bir açıklamada ABD yönetimine, Müslümanların tamamının ülkeye girişini yasaklama çağrısında bulunmuştu.

ÖN SEÇİMDE 13 EYALETTE KAZANDI

Trump, başkanlık yarışında devam eden ön seçimlerde kazanmaya devam ediyor. Milyarder iş adamı, son olarak Mississippi ve Michigan'daki ön seçimlerde rakiplerine üstünlük sağladı ve kazandığı eyalet sayısını 13'e çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.