Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Donald Trump'ın bilmediğiniz 5 karanlık sırrı!
1. VATANDAŞLARIN MÜLKLERİNE ÇÖKÜYOR!



Donald Trump “hayır” yanıtını asla duymak istemeyen birisi..Hatta birisinin evini istese bile... Donald Trump yıllarca gözünü diktiği değerli arazilerin sahiplerinin evlerini ve arazilerini ucuza satmaları için tehditler yağdırdı

Trump  1994 yılında Bridgeport’ta 5 küçük işletme sahibini mallarını kendisine satması için zorladı.  Atlantic City’de ise yaşlı dul kadınları hükümet gücünü kullanarak evinden çıkarmaya çalıştı. Gözünü diktiği araziye Limuzin parkı yapmayı planlıyordu... Trump göçmenleri bile kandırdı. Rus göçmenlerden parasını peşin alan Donald Trump, kendisine ödenen paranın yarısı değerindeki mülkiyetleri göçmenlere verdi.

2. KIZIYLA İLGİLİ ŞÜPHE ÇEKEN CÜMLELER...




2015 yılında Rolling Stone dergisine röportaj veren Donald Trump kızı Ivanka Trump ile gurur duyduğunu söyledi. “ O gerçekten çok güzel bir kız, eğer mutlu bir evliliğim olmamış olsaydı, bilirsin işte, onun babası...”diyerek dikkatleri üzerine çekti. 2006 yılında ise bir röportaj sırasında kızıyla flört etmek istediğini söyledi. Ivanka’nın annesi Ivana ise Trump’ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Daha sonra baskılardan yada sus payı almış olmasından dolayı şikayetinden vazgeçti.



3. TRUMP’IN İKNA ODALARI




Trump 2005 – 2010 yılları arasında ruhsatsız "Trump Üniversitesi"ni kurdu. Öğrencilere ücretsiz seminer sözü veren Trump, ek ders bahanesiyle öğrencilerden 35 bin dolar toplamayı başardı. Eğitimli kişileri ikna etmek için soğuk bir odaya alıp fiziksel baskı yapan Donald Trump’ın ekibi amacına ulaşıp satışı gerçekleştirdi. Ancak Trump’ın “ikna odası” eğitim bakanlığının araya girmesiyle kaldırıldı...Ardından ikna odalarıyla ilgili 3 dava birden açıldı. Trump’ın ekibi isim değişikliğine giderek davaları düşürmeye çalıştı.



4. TRUMP’IN VAATLERİ YAPTILARINA UYMUYOR!



Trump başkanlık yarışında halka verdiği sözlerden biri de yabancılara iş vermeme konusuydu... Fakat 2010 yılında 300 Amerikalı Trump’ın Florida’daki Mar-a-Lago Club’ına iş başvurusu yaptı. Sadece 17 kişi işe alındı. Geri kalanı göçmenlerden oluşan ucuz işçilerdi... Emlak zengini Trump’ın inşaatlarda da özellikle Polonyalı işçileri kullandığı biliniyor... Bunun ortaya çıkmasının ardından da Trump inşaatın başındaki müteaahiti suçladı.



5. TRUMP MEDYAYA BASKI KURUYOR!



1991 yılında Donald Trump’ın kirli anlaşmalarını konu alan bir belgesel çekildi. Belgeselde Trump’ın çetelerle bağlantısı,finans oyunları, kadınlara yönelik tacizi anlatılıyordu.. Trump belgeselin yayınlanmaması için davalar açtı, televizyon kanallarına baskı yaptı. Trump’ın şimdiki “seçim vaatlerinden” biri de  “onur kırıcı yayınlara” yönelik yasaları sertleştirmek..

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anıl 5 yıl önce

Donald Trump işte bu yüzden sevmiyorum bütün bu sıkıntılar onun. Yüzünden bu hale tehditleri yüzünden onu kınıyorum