Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

El Nusra'dan yeni katliam videosu
Nusra Cephesi'nin onlarca askeri infaz ettiği video profesyonelliği ve propaganda gücü ile IŞİD'i aratmadı. El Kaide'nin Suriye kolu olan Nusra Cephesi 42 rejim askerini infaz ettiği bir video yayınladı.

Nusra'nın infaz ettiği askerleri Ebu Zuhur askeri üssünü ele geçirdiği zaman esir aldığı bildirildi. Diğer yandan örgütün askerleri infaz ettiği video profesyonelliği ve propaganda gücü ile IŞİD'i aratmadı.

İdlib'deki Ebu Zuhur askeri havaalanı Eylül ayında Nusra Cephesi ve müttefikleri tarafından şiddetli çatışmaların ardından ele geçirilmişti. Şiddetli kum fırtınası sebebiyle, Suriye uçaklarının müdahil olamadığı çatışmalarda aralarında subayların da bulunduğu çok sayıda Suriye askerinin Nusra tarafından esir alındığını bildirmişti. 

Videoyu etik anlayışı gereği yayınlamıyoruz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.