Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

Emniyet 5 canlı bomba için alarma geçti!
İstihbarat birimleri eylem hazırlığında olduklarını tespit ettiği 5 IŞİD bombacısının fotoğraflarını tüm birimlere gönderdi.

TÜRKİYE'DEKİ TERÖRİST ARANIYOR


Listede ismi olan 32 yaşındaki Abu Ayman At-Maghribi’nin ABD pasaportu bulunuyor. 17 Ocak'ta eşi ve iki çocuğuyla birlikte Türkiye üzerindek Fas'a gidecekti ama gitmediği belirlendi. Güvenlik güçleri şimdi her yerde Maghribi'yi arıyor.

BOMBACI FADIL’IN ARKADAŞI GELEBİLİR 

Habertürk'ün haberine göre; Sultanahmet’te canlı bomba saldırısı düzenleyen Nabil Fadıl’ın arkadaşı olduğu belirlenen Rashed Alabdalah Algaagan’ın (35) Türkiye’ye gelebileceği ihtimali üzerine tüm yurtta alarma geçildi. İstihbarat birimleri, eylemin faillerinden olduğunu değerlendirdiği Suriye pasaportlu Algaagan’ın Suriye’den sahte kimlikle yeniden Türkiye’ye giriş yapacağını tespit etti. 

ÖRGÜT TARAFINDAN CANLI BOMBA OLARAK KULLANILABİLİR




Temmuz 2015’te çatışma bölgesinde öldüğü ileri sürülen Muhammed Ürkmez’in kardeşi Furkan Ürkmez’in 6 Mart 2016’da Gaziantep üzerinden Suriye’ye geçiş yaptığı yönünde bilgiler alan istihbarat birimleri, yaşı küçük olan Ürkmez’in örgüt tarafından canlı bomba olarak kullanılacağından şüpheleniyor.

"ŞEHİTLİK SIRASI BİZDE"

WhatsApp üzerinden eşine, “Şehitlik sırası bizde” diye mesaj atan Hasan Hüseyin Uğur’un da bombalı eylem yapabileceği olasılığıyla tüm yurtta alarma geçildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.