Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Erdoğan'ın o sözlerine ABD'den yanıt
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, başkent Washington’da düzenlediği günlük basın toplantısında konuyla ilgili bir soruya verdiği yanıtta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüşüne katılmadığını belirtti.

Kirby, ‘Bu açıklamayı makul buluyor musunuz’ sorusunu, ? Hayır bulmuyorum? diye yanıtladı.

Kirby, ‘Böyle bir yaklaşım, yanıtı bile hak etmiyor. Özellikle ABD dünyanın dört bir yanında terörle mücadelede öncü konumunda bulunuyor. Şu anda da DAEŞ’e karşı birleşmiş 67 ülke var. Daha yeni Berlin’de DAEŞ karşıtı ülkeler bir araya geldi, örgütle mücadelede kaydedilen ilerlemeler değerlendirildi. Bence kayıtlar ortada? diye konuştu.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 7 yıl önce

Kirby, ‘Böyle bir yaklaşım, yanıtı bile hak etmiyor. Özellikle ABD dünyanın dört bir yanında terörle mücadelede öncü konumunda bulunuyor. Şu anda da DAEŞe karşı birleşmiş 67 ülke var. Daha yeni Berlinde DAEŞ karşıtı ülkeler bir araya geldi, örgütle mücadelede kaydedilen ilerlemeler değerlendirildi. Bence kayıtlar ortada? diye konuştu.
Yani Türkçesi : Erdoğan doğru diyor sonunda bizi anladı. ABD dünyanın dört bir yanında terörist yetiştiriyor ve paralı askerlerini oraya sevk edip terör var diyip ülkeleri sömürüyor. DAEŞ i de biz kurduk diğer tüm terörist gruplarıda detekliyoruz. Bu yüzden ERDOĞAN sonunda bizi yakaladı. Bu söze karşı birşey diyemeyiz. Demek istedi. Ama Türk halkı hepsinizin ne mal olduğunu bilyor ABD ve EU ülkeleri. Türkün Türkten başka dostu yoktur. Saygılar.

Avatar
mehmet 7 yıl önce

oyun çok büyük aslında 67 ülke de ne demek? ya bunlar terör bitsin istemiyor kendileri krize girmiş dünyayı da bir krizin içine sokmak çabasına girmişler. sonuç itibari ile asya kıtasını cayır cayır yakmak istiyorlar.

Avatar
Aydın 7 yıl önce

Lan kancık oglu kancıklar 67 devlet diyorsun niye bitiremedin. Şerefsizler siz bizi ne zannediyorsunuz bilmiyormuyoruz sanıyorsunuz dişin elindeki silahlar batıya ait oldugunu amerikada Latinle kendi vatandaşını kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın şerefsizler elinizi bu bölgede n çekin.

Avatar
Ömer 7 yıl önce

Bu şerefsizler her çeşit terör ürettiler hepsinde İSLAMIN adını kullandılar daeş terörü için 67 ülke toplantı üstüne toplantı yapıyorlar bu kadar güçlü ülkeler ürettiği terörün hakkından gelemiyorlar yediğiniz o