Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Ermenistan'dan itiraf gibi açıklama

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin’de gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında Azerbaycan Ermenistan arasında yaşanan gerginliği değerlendirdi... Sarkisyan “Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi”  dedi. 

"BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ VERİYORLAR"

Ermenistan Cumhurbaşkanı Karabağ halkının bağımsızlık mücadelesi verdiğini ve soruna Karabağ halkının karar vermesi gerektiğini söyledi. 

RUSYA SİZİ DESTEKLİYOR AMA AZERBAYCAN'A DA SİLAH SATIYOR!

Sarkisyan bir gazetecinin “Rusya sizi destekliyor ve diğer taraftan Azerbaycan’a silah satıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna ise şöyle karşılık verdi:

“Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi. Fakat netice modern silahlarla alınmıyor. Güç ve yaptırım ayrı bir şeydir.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan aydin 8 yıl önce

Neden ürünlerinizi tlf siparişi kabul etmiyosunuz internet kullanmasını bilmiyorum