Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Ermenistan şoka girdi! Onlarca asker öldürüldü...
Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar devam ediyor. Çatışmalar sırasında 3 Ermeni tankı imha edilirken 30 Ermenistan askeri de öldürüldü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin Hocavend-Fuzuli yönünde Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulunduğu, Azerbaycan askerlerinin de yanıt verdiği bildirildi.

30 ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Ermeni silahlı güçlerinden yaklaşık 30 askerin öldürüldüğü açıklandı. Açıklamada ayrıca Ermeni güçlerine ait 3 tankın ve 1 bataryanın imha edildiği kaydedildi.

100'DEN FAZLA ASKER ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Cephe hattındaki durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu ifade edilirken geçtiğimiz günlerde 100'den fazla Ermeni askerinin öldürüldüğü açıklanmıştı.. Ermenilerin ağır kayıpları ülke içinde de tartışmalara neden oluyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.