Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Esed İran dergisine Türkiye hakkında konuştu
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Iran dergisi Tahran Dış Politika Çalışmaları'na verdigi röportajda 'Türkiye ile görüşülebilir' imasında bulundu.

"TÜRKİYE'DEKİ DARBE GİRİŞİMİN ARKASINDA ABD OLABİLİR" 

Eli kanlı Esed Türkiye'deki darbe girişiminin arkasında da ABD olabileceğine işaret etti.

"TÜRKİYE İLE İYİ İLİŞKİ KURARSANIZ FAYDA SAĞLARSINIZ"

"Bu kanın akmasını durduracak her şeyi, duygulara bakmaksızın yapacağız. Teröristle muhatap olmak akan kanı durduracak ve en büyük ilkeye ulaşılacaksa, bunu takip etmelisiniz.

Türkiye negatif ve pozitif olarak etkili bir ülkedir. Onunla iyi bir ilişki kurarsanız fayda sağlarsınız. 2004 ila 2011 arasındaki dönemde böyle oldu." açıklamasında bulundu

"BÜYÜK BEDEL ÖDEDİK"

Erdoğan bu iliskiyi negatif bir yöne dogru çevirmeye karar verince büyük bir bedel ödedik. Hafız Esed gitti, benim de gideceğim bir gün olacak. Ancak devletler arasında ilişkilerin duygular üzerine kurulu olmadığını bilmeliyiz. Bu, gerçekler üzerine kurulu olmalıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.