Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber Ertuğrul Taşkıran MI6

Fransa'da eylemlere destek veren gazeteci kovuldu
Türkiye'de gezi olaylarında, olaylar sırasında penguen belgeseli yayınlayan CNN Türk ve NTV gibi kanallar uzun süre hafızalardan silinmemiş, tepki toplamıştı.

FRANSA'DA POLİS ŞİDDETİNİN ÜSTÜ ÖRTÜLÜYOR
Fransa'da ise tepki toplamak bir yana, medya hükümet el ele vermiş bir şekilde eylemlerin üstünü örtmeye çalışıyor. Fransa'nın komşu ülkeleri, ülkedeki polis şiddetine yönelik herhangi bir açıklama yapmış değil.

TAKSİM'DEN YAYIN YAPANLAR, PARİS'TE YOK
Türkiye'de bir benzeri olduğunda CNN, AFP ve BBC gibi uluslararası kuruluşlar soluğu Taksim'de almış ve 24 saat canlı yayın yapmıştı, Paris içinse neredeyse 'hiçbir kötü olay yok' diyecekler, sesleri bile çıkmıyor..

EYLEMLERE DESTEK VEREN GAZETECİ KOVULDU

Basın özgürlüğünü Türkiye'de hükümete karşı bir silah gibi kullanan çevreler, gazeteciler, yazarlar, sanatçılar Fransa'da çok daha ağır bir basın özgürlüğü ihlali yaşandığında sus pus oluyor..

FRANSIZ GAZETECİ İŞTEN KOVULDU
Son olarak ünlü L'Obs dergisinin yöneticisi Aude Lancelin Paris'teki eylemcilere destek verdiği için işten kovuldu. Lancelin'in yönetici olarak çalıştığı L'Obs dergisi, Hollande yönetiminin 'gerekmediği kadar solda' olarak tanımladığı bir yayın organıydı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.