Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Fransa'da çalışma yasasını protesto eylemlerinde bir polis aracını kundaklayan 4 zanlı, ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan tutuklu yargılanacak.

"POLİS ARACI KUNDAKLAYAN ÇAPULCULAR"
Tüm Fransız TV'lerinde tekrarlanan haberlerde "Polis aracı kundaklayan çapulcular cinayete teşebbüsten yargılanacak.." ifadeleri kullanıldı. Fransız lider Hollande de eylemciler için "çapulcu" ifadesini kullanmıştı.



TUTUKLANDILAR
Zanlılar bu akşam Paris'te çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Sosyal medyada özellikle Philippy'nin göstericilere karşı kendini savunması büyük övgü ve beğeni toplarken kamuoyunda da cesaret örneği olarak yorumlanmıştı.
Buna karşı bir grup da Polis şiddetine hayır başlıklı başka bir eylem düzenlemek istemiş ancak eylem valilik tarafından yasaklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri 8 yıl önce

Bir sarhoş yoldan geçen yayaların rahatsız ediyor diye yüzlerce insanın gözü önünde yere yatırılarak hırpalandığını,adeta hayvan muamelesi yapıldığını gördüm.Neredemi?Almanya'da...